İstanbul Koçluk Eğitimi

Paylaş:

Son Yazılar:

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Koçluk konuya değil kişiye yapılır. Aslında büyük resme bakar koç. Danışanına ne yapması gerektiğini söylemez çünkü tüm cevabın danışanda olduğunu bilir. Düşüncelere ayna tutar. İstanbul Koçluk, koçluk hizmetinden faydalanan bireylerin ve kurumların hedeflerine ulaşma, verimli ilişkilerle işbirliğini güçlendirme kişisel ve mesleki performansı arttırma yaşam ve iş tatminini yükseltme konusunda farkındalık düzeyinin arttığını göstermektedir.

Uluslalar arası Akredite İstanbul Koçluk programımız koçluk mesleğini tüm dünyada yaygınlaşmasını sağlayan Assocation For Coaching (AC) tarafından (ACCT) statüsünde onaylanmış ilk eğitim metotlarını uygulayan ilk Türk programıdır. Programımızın ilk kısmı Profesyonel Koçluk Sertifika Eğitimi 63 saat ve 4 modülden oluşmaktadır. İstanbul Koçluk eğitimi size hem bir unvan hem de vizyon kazandırabilir.

ICF-AC ve ACCTH onaylı online veya yüz yüze yapılan koçluk eğitimlerinde yerinizi ayırtın. Yönetici, Takım, Nefes, Profesyonel Koçluk ve diğer koçluk eğitimleri verilmektedir.

İstanbul Koçluk programına katılan bireyler temel koçluk eğitimini tamamladıktan sonra koçluk yapabilecek durumda olacaklar. 

Koçluğun gücü koçluk alan kişilerin cevaplarını kendilerinin bulmasına imkân tanımakta yatar. Koçun tek yapması gereken kişilerin yaşamlarının her alanda dengeye ulaşmalarına yardım etmeye yoğunlaşırken, var olan engelleri tanımlamalarına ve ortadan kaldırmalarına yardımcı olmaktır. 

Sertifikalarınızla MYK- mesleki yeterlilik kurumunun yayınlamış olduğu standartlara uygun olarak koçluğu meslek olarak yapabilir, istediğiniz zaman kendi iş yerinizi açabilirsiniz. Ya da kendi kişisel yolculuğunuzda hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Yaşamınızın kontrolünü elinize alıp, iş ve sosyal yaşantınızda denge kurabilir ve danışanlarınızın hayatında fark yaratarak İstanbul Koçluk programı ile sertifika verilmektedir.  Eğitimi tamamlayan katılımcıların isteğine bağlı olarak ICF akreditasyonu, ICF ünvanlanması ile ilgili danışmanlık mentörlük yapılır. İstanbul Koçluk eğitimi ile Potansiyelinizin tümünü görüp açığa çıkmasını sağlayarak yaşamınızda üst düzey bir performansa sahip olmak, en iyi ben’i tanımak istemez misiniz? Aslında hepinizin güçlü yönlerimizi kullandığımız, yaptığımız işe kendi rengimizi ve enerjimizi kattığımız, potansiyelimizi gerçekten yansıttığımız alanlar var. Eğer güçlü yönlerinizi akademik olarak bir çalışma ile keşfetmek isterseniz Pin Akademiyi ziyaret edebilir ya da irtibat numaralarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Son
Postlar